10.6 C
София
понеделник, май 13, 2024
НачалоЕвропаБойко Миленков: Положителното е, че залата е пълна, хората са радват

Бойко Миленков: Положителното е, че залата е пълна, хората са радват

Очакват ни тежки двубои с Балкан, каза още треньорът на Берое

„Положителното е, че залата е пълна, хората са радват. Оттам нататък нищо положително не виждам. Нямам представа какво лице ще покажем в следващия мач. Със сигурност сме в най-лошото състояние от началото на сезона. Нямам представа как ще изглеждаме. Очакват ни тежки двубои с Балкан“, заяви треньорът на Берое Бойко Миленков след победата над Милениум със 100:87 в мача за бронза в Балканската лига.

„Има натрупване през сезона и в един момент по естествен път ние опряхме в дъното. Имаме през целия сезон проблеми, които в най-важната част от него ни се отразиха. За съжаление, много трудно можем да излезем от тази дупка„, добави наставника на старозагорци.

И преди казах, че Балканската лига ни помогна този сезон. Смятам, че организацията, която сътвориха тук Община Стара Загора, Шай и Любомира Щрикс, всичко изглежда много добре, залата също. Малко неща трябват, но създават доста уют. Като организация Финалната четворка беше доста добре„, каза още Бойко Миленков.

ПрезGoogle
ИзточникTV1
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани